Geeft u binnenkort het ja-woord?

Met passie

Met passie

Voor elke bruid

Voor elke bruid

Verschillende stijlen

Verschillende stijlen

ONLINE MODESHOW COLLECTIE 2021 VAN 26-2-2021

Via Facebook hebben wij deze super mooie en leuke modeshow aan jullie gepresenteerd, hierbij mochten de as bruiden zelf aangeven welk bruidsjaponnen ze geshowd wilde hebben.

Ontzetten leuk was dit en er is een heel gevarieerde show uit voort gekomen

 

De organisator van Het XL Wedding Event in Tilburg berichtte ons dat op 30 jan 2022 zij hopen weer een prachtige beurs met elkaar neer te gaan zetten.

Natuurlijk hebben wij gelijk ingeschreven en zodra er meer bekend is zullen wij dit met jullie delen! Maar spectaculair zal het worden want na een jaar van Cororna heeft iedereen zin in een geweldige beurs, en wij van Lovely Lady hopen op een mooie bruidsshow.

Meer info volgt!

Wij zijn actief op Facebook, Instagram, Pinterest, You Tube en Twitter!

Het is ook erg leuk als de bruiden die bij ons geslaagd zijn voor hun japon een foto opsturen zodat wij deze op FB kunnen zetten. Ook kunnen zij hier hun ervaring met Lovely Lady vertellen zodat het een vrolijke, informatieve en positieve pagina wordt.

Trouwbelevings XL beurs in DEN BOSCH

Bruidsboetiek Lovely Lady gaat op 20 maart 2022 opnieuw naar deze super toffe beurs in Congrescentrum 1931 in  Den Bosch.

We gaan naar een nieuwe de prachtige locatie waar we een mooie XL kunnen neerzetten. Hoe leuk is het om het seizoen te eindigen met een XL weddingevent. Met elkaar hebben we er enorme behoefte aan om elkaar weer te ontmoeten in een heerlijke ontspannen sfeer. Straks na deze Corona periode zijn wij blij dat we weer kunnen gaan plannen.

Neem contact met ons op

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid