Geeft u binnenkort het ja-woord?

Met passie

Met passie

Voor elke bruid

Voor elke bruid

Verschillende stijlen

Verschillende stijlen

De organisator van Het XL Wedding Event in Tilburg berichtte ons dat op 30 jan 2022 de beurs helaas niet door kan gaan en wij vinden dit erg jammer!

Natuurlijk schrijven direct in voor januari 2023 en zodra er meer bekend is zullen wij dit met jullie delen! 

Meer info volgt!

Bruidsboetiek Lovely Lady uit Waalwijk staat natuurlijk vermeld in het meest complete en mooiste trouwmagazin Bruid en Bruidegom. 

 

Wij zijn actief op Facebook, Instagram, Pinterest, You Tube en Twitter!

Het is ook erg leuk als de bruiden die bij ons geslaagd zijn voor hun japon een foto opsturen zodat wij deze op FB kunnen zetten. Ook kunnen zij hier hun ervaring met Lovely Lady vertellen zodat het een vrolijke, informatieve en positieve pagina wordt.

VALENTIJNS AKTIE  2022: Ook dit jaar zullen wij in de maand van de liefde 2x een sieraden bon twv €150  verloten onder de as bruiden die bij Lovely lady haar droomjapon heeft gevonden.

Trouwbelevings XL beurs in DEN BOSCH

Bruidsboetiek Lovely Lady gaat op 20 maart 2022 opnieuw naar deze super toffe beurs in Congrescentrum 1931 in  Den Bosch.

We gaan naar een nieuwe de prachtige locatie waar we een mooie XL kunnen neerzetten. Hoe leuk is het om het seizoen te eindigen met een XL weddingevent. Met elkaar hebben we er enorme behoefte aan om elkaar weer te ontmoeten in een heerlijke ontspannen sfeer. Straks na deze Corona periode zijn wij blij dat we weer kunnen gaan plannen.

Meer weten of langskomen?

Wil je bij ons langskomen om te passen? Of heb je een vraag aan Lovely Lady? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.