Geeft u binnenkort het ja-woord?

Met passie

Met passie

Voor elke bruid

Voor elke bruid

Verschillende stijlen

Verschillende stijlen

Als het kleinste detail telt

Heb je dé bruidsjapon gevonden? Lovely Lady beschikt over een eigen atelier dat garant staat voor het perfecte eindresultaat.

Onze coupeuses hebben naast vakdiploma’s veel kennis en ervaring op zak om jouw japon perfect op maat te maken. Wil je een toevoeging of veranderingen aan je bruidsjapon? Een kraag, een bolero in dezelfde stof of een los item voor in je haar? Bij Lovely Lady is veel mogelijk doordat we alles in eigen huis realiseren. Onze creatieve coupeuses denken graag met je mee.

Heb je een bijzondere wens en kun je dit niet (of net niet) terugvinden in onze collectie? Geen probleem, het is ook mogelijk om samen met de coupeuses alsnog tot jouw droomresultaat te komen.

Lovely Lady maakt je bruidsjapon perfect (op maat) zodat jij maar één ding op je trouwdag hoeft te doen: stralen!

Tevens maken wij voor de bruidsmeisjes, klein en groot, ook graag mooie bijpassende jurken voor een goede prijs.

Voor de (schoon) moeder van de bruid staan wij ook graag klaar om iets unieks en moois te ontwerpen voor deze belangrijke dag in het leven van uzelf en uw (schoon) dochter. De prijsklasse varieert afhankelijk van de gekozen stof en model (met of zonder jasje) van € 750,– tot € 1250,–

Meer weten of langskomen?

Wil je bij ons langskomen om te passen? Of heb je een vraag aan Lovely Lady? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.