Geeft u binnenkort het ja-woord?

Met passie

Met passie

Voor elke bruid

Voor elke bruid

Verschillende stijlen

Verschillende stijlen

Exclusief voor jou VIP

Bij Lovely Lady draait het om jou en je zoektocht. En laat dat nou precies dé reden zijn van onze nieuwe service: de VIP avond. Op een VIP avond openen we enkel en alleen voor jou en je gasten onze deuren. Je wordt hartelijk ontvangen in onze moderne boetiek en leggen wij je in de watten. Wij zorgen voor een fijne persoonlijke sfeer en natuurlijk een hapje en een drankje.

Exclusief voor jou!

Reserveer je een VIP avond? Dan ben je verzekerd van alle aandacht. Want op jouw avond draait het ook écht alleen om jou. Er zijn immers geen andere gasten. We nemen uitgebreid de tijd om kennis te maken en inventariseren je wensen. En dan is het tijd om de zoektocht naar jouw droomjapon te starten.

Voor deze avond (zonder eindtijd) vragen we een bijdrage van €50,-. Slaag je bij Lovely Lady? Dan nemen wij natuurlijk deze kosten voor onze rekening.

Wil je gebruik maken van onze VIP service? Neem dan contact met ons op. Wees er snel bij want de avonden zijn zeer populair en snel volgeboekt. 0416-337388 of info@lovelylady.nl

Meer weten of langskomen?

Wil je bij ons langskomen om te passen? Of heb je een vraag aan Lovely Lady? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.