Geeft u binnenkort het ja-woord?

Met passie

Met passie

Voor elke bruid

Voor elke bruid

Verschillende stijlen

Verschillende stijlen

Gekleurde bruidsjaponnen & avondkleding

Straal met een gekleurde bruidsjapon op jouw grote dag!

Wil je écht iets anders? Ook dan ben je bij Lovely Lady aan het juiste adres!

Wij bieden namelijk ook een kleine collectie gekleurde japonnen! Maar ook zien wij de trend van gekleurde bovenlijfjes met een lichte kleur rok. Of juist andersom. Wij laten je graag zien welke combinaties mogelijk zijn. Samen ontdekken we welke kleur perfect aansluit bij je smaak en huidskleur. Daarnaast heeft Lovely Lady een grote collectie accessoires. Zo kunnen we alle kleuren en details op elkaar afstemmen voor een nog mooier resultaat.

Maar ook hiervoor geldt, vind je het niet in de bestaande collectie! Dan gaan wij in het atelier voor jou aan de slag aan de tekentafel en ontwerpen samen met jou DE PERFECTE BRUIDSJAPON geheel in de door jouw gewenste lievelingskleur. Hierbij hebben wij ruime keuze in prachtige satijnen, voile, kanten of zijde stoffen.

Ook voor de perfecte avondmode!

Wij hebben een kleine collectie stijlvolle gelegenheidskleding/ avondkleding!

Het Atelier van Lovely Lady ontwerpt en creëert graag samen met u een prachtige outfit en zo kunnen de andere vrouwelijke gasten er ‘s avonds fantastisch uitzien. Zo kan ook jouw (schoon)moeder stralen in een prachtige Lovely Lady creatie.

Tijdens de feestmaanden is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen bij Lovely Lady, wij hebben een kleine maar mooie collectie avondjaponnen en diverse stijlen en voor elk budget.  Ook voor een advies in avondkleding mag je van ons de perfecte service verwachten. Onze ervaren stylisten staan voor je klaar!