Geeft u binnenkort het ja-woord?

Met passie

Met passie

Voor elke bruid

Voor elke bruid

Verschillende stijlen

Verschillende stijlen

Trends

Wat betreft de trends voor de collectie bruidsjaponnen in 2020-21:

In  alle collecties zien we een prachtige stylen die lonken naar de jaren 60-70 een mix van Bohemian en romantiek hiermee kun je veel kanten op.

De collecties bruidsjaponnen 2020/21 laten satijnen bruidsjaponnen in eenvoudige snit zien maar ook romantische tule grote extremen gecombineerd met prachtig kant. Mooie blush en zandachtige kleuraccenten,  en nieuwe fantastische stoffen met glans effecten.

Japonnen met lange wijd uitlopende mouwen en fraaie rug decolete!

Natuurlijk hebben wij weer prachtige vintagelook/Bohemianstyle japonnen ingekocht van prachtig kant en soepel vallende stoffen.

Hou je van glinsterende rokken met een mooie en vrolijk bling bling gehalte? Ook hierin heeft Lovely Lady fantastische japonnen gecombineerd met tule of met voile!

Tevens heeft Lovely Lady een aantal japonnen van prachtig vroile, crepe en satijn ingekocht, klassiek maar door kanten accenten toch ook weer speels, in de strakke variant maar ook de los vallende japonnen zijn in onze collectie aanwezig.

Tevens hebben wij gemerkt dat er een speciale aandacht is voor de Bride with curves! Wij vinden het dan ook ontzettend leuk en  fijn dat ook Lovely Lady een mooie plus+ collectie  trendy bruidsjaponnen in haar collectie heeft opgenomen en hiermee onze collectie compleet heeft gemaakt. 

Iedere as bruid zal met deze trends DE DROOMJAPON vinden die bij haar persoonlijkheid past.

Laat je op onze site inspireren door de nieuwste collecties. Wij staan klaar om je deze prachtige bruidsjaponnen uit onze collectie te laten passen. Maak een afspraak en ervaar de warmte en persoonlijke sfeer bij Lovely Lady!

Onze ervaren stylisten staan vol passie en  enthousiasme voor je klaar om je te begeleiden in deze bijzondere zoektocht.

Dus wees welkom en geniet vooral van deze bijzondere voorbereidings tijd waar al onze aandacht uitgaat naar jouw zoektocht en om jou te laten schitteren en stralen.