Geeft u binnenkort het ja-woord?

Met passie

Met passie

Voor elke bruid

Voor elke bruid

Verschillende stijlen

Verschillende stijlen

Trends

Wat betreft de trends voor de collectie bruidsjaponnen in 2024-25:

In  alle collecties zien we een prachtige stylen die lonken naar de jaren 60-70 een mix van Bohemian en romantiek hiermee kun je veel kanten op.

De collecties bruidsjaponnen 2024/25 laten satijnen bruidsjaponnen in eenvoudige snit, slankgesneden bruidjaponnen van zachte crepe, maar ook bruidsjaponnen van romantische zachte tule, met gave fonkelende onderrokken. grote extreme rokken gecombineerd met prachtig kanten top.  Mooie zachte blush en zandachtige kleuraccenten en nieuwe fantastische stoffen met glans effecten.

Japonnen met lange wijd uitlopende mouwen of een pofmouw blijven dit seizoen helemaal hot en natuurlijk mag een fraaie rug decolete niet ontbreken.

Ook voor seizoen 24-25 hebben wij weer prachtige vintagelook/Bohemianstyle japonnen ingekocht van prachtig kant en soepel vallende stoffen, en dan natuurlijk de bijpassende hoeden van Poirier die bij deze stijl prachtig staan zijn te koop in onze Bruidsboetiek.

Hou je van glinsterende rokken met een mooie en vrolijk bling bling gehalte? Ook hierin heeft Lovely Lady fantastische japonnen veelal gecombineerd met zachte tule!

De klassieke grote Satijnen of Mikadostof rokken zijn ook in deze collectie ruim vertegenwoorigd. Rokken met prachtig diepe stolppooien of soepel vallende A lijn. Het is er allemaal.

Is jouw stijl meer van rustige aard dan heeft Bruidsboetiek Lovely Lady voor jou een prachtige collectie  van soepel vallende voile, crepe en satijn ingekocht. De bruidsjaponnen varieren van sexy strak tot speels met kanten top en gerende rok, 

Omdat wij geven om onze aarde en de mensen die daarop wonen hopen wij dat ook de duurzame bruidsjapon een vaste plaats gaat innemen in onze branche.

Tevens hebben wij gemerkt dat er een speciale aandacht is voor de Bride with curves! Wij vinden het dan ook ontzettend leuk en  fijn dat ook Lovely Lady een mooie plus+ collectie  trendy bruidsjaponnen in haar collectie heeft opgenomen en hiermee onze collectie compleet heeft gemaakt. 

Iedere as bruid zal met deze trends DE DROOMJAPON vinden die bij haar persoonlijkheid past.

Laat je op onze site inspireren door de nieuwste collecties. Wij staan klaar om je deze prachtige bruidsjaponnen uit onze collectie te laten passen. Maak een afspraak en ervaar de warmte en persoonlijke sfeer bij Lovely Lady!

Onze ervaren stylisten staan vol passie en  enthousiasme voor je klaar om je te begeleiden in deze bijzondere zoektocht.

Dus wees welkom en geniet vooral van deze bijzondere voorbereidings tijd waar al onze aandacht uitgaat naar jouw zoektocht en om jou te laten schitteren en stralen.