Geeft u binnenkort het ja-woord?

Met passie

Met passie

Voor elke bruid

Voor elke bruid

Verschillende stijlen

Verschillende stijlen

Trends

Wat betreft de trends voor de collectie bruidsjaponnen in 2019-20:

In  alle collecties zien we een mooie mix van stijlen en kun je veel kanten op.

De collecties bruidsjaponnen 2019/20 laten tule gecombineerd met prachtig kant zien, mooie blush en zandachtige kleuraccenten,  en nieuwe fantastische stoffen met glans effecten.

Japonnen met lange mouwen en laag uitgesneden rug partij!

Ook hebben wij weer prachtige vintagelook/Bohemianstyle japonnen ingekocht van prachtig kant en soepel vallende stoffen.

Hou je van bling bling? Ook hierin heeft Lovely Lady fantastische japonnen gecombineerd met tule of met voile!

Tevens heeft Lovely Lady een aantal japonnen van prachtig zijdeachtige stof en satijn ingekocht, klassiek maar door kanten accenten toch ook weer speels.

Tevens hebben wij gemerkt dat er een speciale aandacht is voor de Bride with curves! Wat ontzettend fijn dat ook Lovely Lady een aantal super mooie en trendy japonnen heeft kunnen vinden om onze collectie hiermee aan te vullen.

Iedere as bruid zal met deze trends DE DROOMJAPON vinden die bij haar persoonlijkheid past.

Laat je op onze site inspireren door de nieuwste collecties. Wij staan klaar om je deze prachtige bruidsjaponnen uit onze collectie te laten passen. Maak een afspraak en ervaar de warmte en persoonlijke sfeer bij Lovely Lady!

Onze ervaren stylisten staan vol passie en  enthousiasme voor je klaar om je te begeleiden in deze bijzondere zoektocht.