Geeft u binnenkort het ja-woord?

Met passie

Met passie

Voor elke bruid

Voor elke bruid

Verschillende stijlen

Verschillende stijlen

Bruidsmeisjes

Voor de kleine prinsesjes onder ons!

NIEUW binnen van het super hippe en leuke merk LOFFF mooie bruidsmeisjes jurkjes in alle stylen. Met kanten bovenlijfjes en zacht tule rokjes, met gouden stippen of pailletjes, hippe jumpsuit met jasje en losse rokjes. En het is een zeer betaalbare collectie die ook na de bruiloft voor feestjes nog door te dragen is.

Een leuke collectie bruidsmeisjes jurkjes van het super lieve en hippe merk Lilly uit Denemarken hangt bij ons in de winkel. Deze jurkjes zijn  vriendelijk geprijsd en fraai afgewerkt met kant en tule en satijnen linten.

Tevens hebben wij de jurkjes van het merk Eisend Kids, leuke, mooie en speelse jurkjes voor de allerkleinste.

Lovely Lady heeft ook een hele mooie collectie Engelse bruidsjurkjes van het gerenommeerde merk Mark Lesley.Deze jurkjes zijn verkrijgbaar in alle maten en in verschillende kleuren combinaties.

Wat u hier ziet is een klein overzicht van kleuren en stijlen die te combineren zijn.

Heeft u bijzondere wensen op het gebied van de bruidsmeisjes en/of communiejurkjes? Dan kunt u contact met ons opnemen om samen met het Atelier te kijken wat de mogelijkheden hiervoor zijn. Een jurkje bijpassend bij de bruidsjapon van dezelfde stof behoort tot één van de mogelijkheden.

Het passen van de kinderkleding doen wij uitsluitend op afspraak en bij voorkeur op woensdagmiddag vanaf 14:00 uur maar is geen must.