Geeft u binnenkort het ja-woord?

Met passie

Met passie

Voor elke bruid

Voor elke bruid

Verschillende stijlen

Verschillende stijlen

Online Modeshow Lovely Lady vanuit de winkel 26-2-2021

ONLINE MODESHOW COLLECTIE 2021 VAN 26-2-2021

Via Facebook hebben wij deze super mooie en leuke modeshow aan jullie gepresenteerd, hierbij mochten de as bruiden zelf aangeven welk bruidsjaponnen ze geshowd wilde hebben.

Ontzetten leuk was dit en er is een heel gevarieerde show uit voort gekomen

 

 

Kijk rustig op je gemak deze modeshow en geniet van onze prachtige bruidsjaponnen en leuke modellen die qua figuur voor iedereen herkenbaar zijn.

Gelukkig kunnen wij ook weer bruiden ontvangen in onze sfeervolle winkel dus ben je helemaal verliefd geworden op 1 of meerdere van deze japonnen? wij hebben er nog veel meer dus maak gauw een afspraak en vind jouw droomjapon bij Lovely Lady.

Voor elk budget een stalende bruid is ons motto.

Wil je graag net even iets anders, ook dat is mogelijk! Wij ontwerpen zelf ook een prachtige collectie en kunnen desgewenst voor jullie een prachtige japon ontwerpen in de kleur en style die jullie graag willen. In deze modeshow lopen 3 design by Lovely Lady ontwerpen mee. De donkerblauwe, de rode en de zwarte bruidsjapon zijn ontworpen en gemaakt door ons eigen Atelier. In de loop van 2021 zullen er nog meer bruidsjaponnen volgen door ons ontworpen. Allemaal uniek en enig in zijn soort!! en heel belangrijk BETAALBAAR.

Tot ziens in de winkel Team Lovely Lady

Meer weten of langskomen?

Wil je bij ons langskomen om te passen? Of heb je een vraag aan Lovely Lady? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.