Geeft u binnenkort het ja-woord?

Met passie

Met passie

Voor elke bruid

Voor elke bruid

Verschillende stijlen

Verschillende stijlen

Update 14-10 2020 ivm het Coronavirus

Een bericht ivm het Coronavirus

Team Lovely Lady leeft mee met alle bruidsparen die, na de aanscherping van 13-10, "nogmaals" hun huwelijk moeten verzetten en snappen dat dit een grote teleurstelling is voor jullie! Daarom laten wij met elkaar proberen onze uiterste best te doen om het tij te keren en de maatregelen zo goed mogelijk opvolgen!

❤️2021 wordt een jaar van de liefde ❤️

Een jaar waarin alle uitgestelde huwelijken worden gevierd met extra passie en vreugde en de nieuwe liefdeskoppels hun huwelijk kunnen plannen en zien doorgaan!  Wij gaan jullie natuurlijk hierbij graag helpen en zullen doorgaan met zo fijn en ontspannen mogelijk jullie te ontvangen en samen de DROOM OUTFIT te vinden!

We mochten vanaf juni versoepelen zo werd ons medegedeeld door overheid en RIVM en dus mogen we weer wat meer gasten ontvangen, en dat vonden wij super fijn, maar zoals we was het vanaf 1 september oppassen geblazen en bleven wij voorzichtig dus strikt op de hygiene ect ect. Helaas is het niet gelukt om met elkaar het virus in te dammen en moet er per ingang van 14 oktober weer verscherpte maarregelen worden doorgevoerd.

Het is jammer maar we gaan gewoon weer ons uitterste best doen om er toch in de winkel een mooie en leuke ervaring van te maken, want het uitzoeken en kopen van jouw Droomjaon is en blijft een fantastische mooie ervaring waar je de rest van je leven met blijdschap op terug wilt zien. Daar kunnen en gaan wij met elkaar voor zorgen.

Nieuwe aangescherpte maatregelen zijn:

  • Wij zullen voor de komende periode 2 klanten tegelijk in onze winkel kunnen ontvangen, dus er gaan dus 2 paskamers open. De paskamers met gastenruimte zijn goed gescheiden van elkaar dus privacy en Corona proof is gewaarborgd.
  • Niet meer dan 5 personen (inclusief de as bruid) per afspraak bij uitzoeken van de bruidsjapon. Bel ons even als je hier vragen over hebt ivm het meenemen bv van een lieve maar kwetsbare oma, wij kunnen hier dan extra rekening meehouden.
  • Niet meer dan 3 personen (inclusief de as bruid) per afspraak bij een 1e of 2e doorpas.
  • Mondkapjes zijn nog niet verplicht maar wel verstandig! dus bij binnenkomst is het prettig een mondkapje uit voorzorg te dragen!
  • Op afspraak mag je naar en in de winkel komen, wil je iets vragen en ben je in de buurt mag je komen maar bel eerst aan bij de ingang!
  • De afspraken die op dit moment gepland staan op een avond na 18:00 uur, zullen voor de komende weken helaas verplaatst moeten worden ivm met de verplichtte sluiting om 20:00 uur. Wij nemen z.s.m. contact op met de desbetreffende bruiden. 
  • VIP avonden zijn in deze periode helaas niet te boeken maar om toch jullie meer ruimte te geven gaan wij incidenteel, dus uitsluitend op afspraak, beperkt open op zondag om jullie een VIP zondagarrangement aan te kunnen bieden. 
  • Vereiste voor de klant is dat zij, en haar gasten, vrij van klachten zullen zijn op het moment van de afspraak.
  • Verhoogde hygiëne maatregelen zijn al genomen en onze adviseuses zullen zich hier ook strikt aan houden.

Je bent dus van harte welkom ook als je jouw DROOMJAPON wilt komen uitzoeken.

Wij ontvangen je graag met liefde en passie en in goede gezondheid!

De 1e uitgestelde huwelijken zijn ondertussen omgezet naar een Jawoord op een prachtige huwelijksdag. Fijn was het om te zien en te horen dat jullie er vertrouwen in hadden en tot nu toe hele fijne huwelijksdagen hebben gehad. Met regelmaat krijgen wij hiervan de foto's en laten deze dan aan jullie zien op FB om de as bruiden die nog even moeten/willen wachten een hart onder de riem te steken want jullie grote dag komt er zeker aan en zal geweldig worden.

Wij merken dat jullie er positief de schouders onder zetten en mooie nieuwe plannen maken, het ene bruidspaar aangepast en de volgende viert het in 2 delen en weer de volgende verplaatst het hele huwelijk. Maar bovenal zijn jullie sterk en positief en hiervoor ons respect en waardering.

Daar waar het team van Lovely lady mogelijkheden heeft zullen wij deze zeker benutten om jullie hier doorheen te helpen en waar nodig/mogelijk te adviseren.

Wij houden ons natuurlijk strikt aan nieuwe RIVM richtlijnen, mochten deze volgen, en zullen deze dan ook op de voet volgen.

Bedankt voor jullie begrip en hopelijk tot gauw ziens, samen komen wij door deze Corona crises heen en ondanks alle zorg, zijn wij er voor je en blijven wij je van dienst.

Mochten jullie vragen hebben schroom niet te bellen of te mailen.

Team Lovely Lady

Neem contact met ons op

Invalid Input
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid