Geeft u binnenkort het ja-woord?

Met passie

Met passie

Voor elke bruid

Voor elke bruid

Verschillende stijlen

Verschillende stijlen

Update 1-9 2020 ivm het Coronavirus

Een bericht ivm het Coronavirus

Wij zijn alweer een poosje onderweg met jullie samen om alle uitgestelde huwelijken en de daarbij behorende levering van de bruidsjaponnen in goede banen te leiden. De 1e uitgestelde huwelijken zijn ondertussen omgezet naar een Jawoord op een prachtige huwelijksdag. Fijn om te zien en te horen dat jullie er weer vertrouwen in hebben en tot nu toe hele fijne huwelijksdagen hebben gehad. Met regelmaat krijgen wij hiervan de foto's en laten deze dan aan jullie zien op FB om de as bruiden die nog even moeten/willen wachten een hart onder de riem te steken want jullie grote dag komt er zeker aan en zal geweldig worden.

 

 

Wij merken dat jullie er positief de schouders onder zetten en mooie nieuwe plannen maken, het ene bruidspaar aangepast en de volgende viert het in 2 delen en weer de volgende verplaatst het hele huwelijk. Maar bovenal zijn jullie sterk en positief en hiervoor ons respect en waardering.

Daar waar het team van Lovely lady mogelijkheden heeft zullen wij deze zeker benutten om jullie hier doorheen te helpen en waar nodig/mogelijk te adviseren.

We mochten vanaf juni versoepelen zo werd ons medegedeeld door overheid en RIVM en dus mogen we weer wat meer gasten ontvangen, en dat vinden wij super fijn en veel gezelliger..Maar zoals we ondertussen ook weten is het vanaf september oppassen geblazen en blijven we voorzichtig dus strikt op de hygiene ect ect

Nieuwe versoepelde maatregelen zijn:

  • Wij zullen voor de komende periode 2 klanten tegelijk in onze winkel kunnen ontvangen, dus er gaan weer meerdere paskamers open. De paskamers met gastenruimte zijn goed gescheiden van elkaar dus privacy en Corona proof is gewaarborgd.
  • De as bruid mag van 1 september 2020 gemiddeld 4 a 5 gasten meenemen. Bel ons even als je hier vragen over hebt ivm het meenemen bv van een lieve maar kwetsbare oma, wij kunnen hier dan extra rekening meehouden.
  • Op afspraak mag je naar en in de winkel komen, wil je iets vragen en ben je in de buurt mag je komen maar bel eerst aan bij de ingang!
  • Vereiste voor de klant is dat zij, en haar gasten, vrij van klachten zullen zijn op het moment van de afspraak.
  • Verhoogde hygiëne maatregelen zijn al genomen en onze adviseuses zullen zich hier ook strikt aan houden..

Je bent dus van harte welkom ook als je jouw DROOMJAPON wilt komen uitzoeken.

Wij ontvangen je graag met liefde en passie en in goede gezondheid!

Wij houden ons natuurlijk strikt aan nieuwe RIVM richtlijnen, mochten deze volgen, en zullen deze dan ook op de voet volgen.

Bedankt voor jullie begrip en hopelijk tot gauw ziens, samen komen wij door deze Corona crises heen en ondanks alle zorg, zijn wij er voor je en blijven wij je van dienst.

Mochten jullie vragen hebben schroom niet te bellen of te mailen.

Team Lovely Lady

Neem contact met ons op

Invalid Input
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid