Geeft u binnenkort het ja-woord?

Met passie

Met passie

Voor elke bruid

Voor elke bruid

Verschillende stijlen

Verschillende stijlen

Update 12-1-2021verlengde lockdown/ sluiting ivm het Coronavirus

Een bericht ivm het Coronavirus

Verlengde lockdown/Sluiting winkel per 12-1-2021 ivm de Corona maatregelen.

Helaas voor de winkel moeten onze deuren gesloten blijven tot 9 februari 2021! Maar we zijn en blijven bereikbaar voor jullie via telefoon en mail!

Lieve as bruiden

Het komt echt allemaal goed, ook al zullen jullie nu erg teleurgesteld zijn, wij begrijpen dit en voelen met jullie mee, maar samen moeten we hier doorheen en wij staan onveranderd elke dag voor jullie klaar!

Maar helaas is het toch zover gekomen dat ook de Bruidswinkels gesloten moeten blijven, Lovely Lady begrijpt de maatregel maar voelt zich wel verdrietig dat wij jullie moeten mededelen dat vanaf vandaag 12 januari 2021 tot 9 februari 2021 de lockdown wordt verlengd en de winkel voor de verkoop gesloten blijft.

Natuurlijk blijven wij dagelijks bereikbaar via telefoon en mail en laten wij jullie zeker niet in de steek deze komende weken! Wij zijn er voor al jullie vragen en adviseren jullie zo goed mogelijk en zijn graag een luisterend oor.

Het goede nieuws voor jullie is dat onze coupeuses van het atelier gelukkig wel verder kunnen werken, natuurlijk geheel Corona proof, zodat jullie bruidsjaponnen op tijd klaar kunnen zijn voor de grote dag.

Laten wij met elkaar positief blijven en lief en begripvol zijn voor elkaar, en ons verheugen op jullie grote dag van de liefde waarop wij ervoor gaan zorgen er een stralende bruid het ja woord kan geven!

Natuurlijk nemen wij met iedereen contact op om afspraken door te spreken, te verzetten of opnieuw te maken.

Wil je graag, wellicht na een romantische kerstaanzoek, een pasafspraak maken voor na 9 februari 2021?  bel of mail dan  jouw gewenste datum en tijd door en wij leggen dan jouw afspraak vast!

Want 1 ding staat vast na 9 februari 2021 staan wij weer vol passie en liefde voor jullie klaar!

Liefs Team Lovely Lady

❤️2021 wordt een jaar van de liefde ❤️

Wij ontvangen je na 9 februari 2021 graag met liefde en passie en in goede gezondheid!

Neem contact met ons op

Invalid Input
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid