Geeft u binnenkort het ja-woord?

Met passie

Met passie

Voor elke bruid

Voor elke bruid

Verschillende stijlen

Verschillende stijlen

HET XL WEDDINGEVENT in Tilburg 26 jan 2020

Bruidsboetiek Lovely Lady staat zondag 26 januari 2020 op een geweldig leuke beurs:

Het XL Wedding Event in Tilburg

Grootste gratis toegankelijke trouwbeurs van Nederland!

Het XL Wedding Event komt er weer aan!

Op zondag 26 januari 2020 verwelkomen we jullie graag voor de volgende editie van deze grootse trouwbeurs in de Koepelhal in Tilburg!!

Hebben jullie trouwplannen en zijn jullie op zoek naar inspiratie voor jullie bruiloft? Meld je dan aan  en kom langs! De toegang is gratis.

Het programma van de trouwbeurs is rond! Bruidshuis Diana, Bruidsgalerie Très Jolie, Bruidsboetiek Lovely Lady en Tailor Made Suits gaan twee geweldige bruidsmodeshows neerzetten. Tijdens de shows zullen zowel bruidsjurken als diverse maatpakken en kostuums geshowd worden, met live muziek. Dat wordt dus weer een feestje!!

Even bijkomen van alle indrukken en gezellig napraten over alles wat je hebt gezien onder het genot van een hapje en een drankje? Dan kan dat op het gezellige terras van onze cateringpartner Pennen Party World met op de achtergrond prachtige live muziek  op het kleine podium.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over het XL Wedding Event en onze voorbereidingen naar de editie van 2020? Volg ons dan op Facebook en Instagram en mis niets!

Neem contact met ons op

Invalid Input
Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid