Geeft u binnenkort het ja-woord?

Met passie

Met passie

Voor elke bruid

Voor elke bruid

Verschillende stijlen

Verschillende stijlen

TROUWBELEVING XL beurs 26 MAART 2023 Koepelhal Tilburg

Deze fantastisch "gratis " beurs is gepland op Zondag  26 maart as van 11 tot 16:00 uur. De beurs vindt plaats in de Koepelhal in Tilburg.

Een fantastische leuke beurs met veel leuke ondernemers uit de trouwbranche! Deze gaan jullie alle informatie en belevingen voor jullie grote dag laten zien, proeven en beleven. Daarnaast zijn er mooie prijzen te winnen.

Kijk op de site van de trouwbelevingsbeus XL: www.trouwbeleving.nl voor de aktie en aanbiedingen voor deze dag. Natuurlijk zal Lovely Lady met het team aanwezig zijn met een grote stand MET de nieuwste JAPONNEN.

Maar ook zoals altijd met een mooie en leuke aktie in de vorm van een te winnen hoge korting op jouw bruidsjapon. Hou onze FB site in de gaten.

Ook zal er een live trouwceremonie zijn om: 12:30 uur en 15:00uur.

Wij zijn heel enthousiast over deze beurs en nodigen jullie graag uit om je gratis ticket te reserveren en langs te komen.

Entree is gratis met Goodiebag

Entree vanaf 11:00 tot 16:00 uur

Reserveer hier je gratis Ticket en reserver jouw Goodiebag: https://www.trouwbeleving.nl/trouwbeurs/trouwbeleving-xl-koepelhal-tilburg/

Meer weten of langskomen?

Wil je bij ons langskomen om te passen? Of heb je een vraag aan Lovely Lady? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.