Geeft u binnenkort het ja-woord?

Met passie

Met passie

Voor elke bruid

Voor elke bruid

Verschillende stijlen

Verschillende stijlen

Social media kanalen

Wij zijn actief op Facebook, Instagram, Pinterest, You Tube en Twitter!

Het is ook erg leuk als de bruiden die bij ons geslaagd zijn voor hun japon een foto opsturen zodat wij deze op FB kunnen zetten. Ook kunnen zij hier hun ervaring met Lovely Lady vertellen zodat het een vrolijke, informatieve en positieve pagina wordt.

Ook zullen wij via FB de laatste nieuwtjes, trends en tips doorgeven.

Like ons op facebook en blijf op de hoogte!

Via Instagram: bruidsboetiek_lovelylady houden wij jullie op de hoogte van onze nieuwe collecties en laatste akties!

Op Pinterest: via Bruidsboetiek Lovely Lady posten wij leuke foto’s en de nieuwste trends op gebied van bruidsjaponnen! maar ook de bruidskapsels, mooie boeketten, moeder van de bruid. Volg ons en je bent helemaal op de hoogte van alle laatste trends.

Op Twitter: Kunnen jullie ook volgers van ons worden en zo snel en op leuke wijze van de laatste nieuwtjes op de hoogte blijven, reageren en in contact zijn met je favoriete Bruidshuis. Onze twitter naam: BruidLovelyLady. Tot Twitters!

Op ons You Tube kanaal posten wij mooie collectie filmpjes van alle merken die wij voeren in onze winkel You Tubenaam: Bruidsboetiek Lovely Lady.  Misschien leuk om je gratis te abonneren en de filmpjes te bekijken.

Links naar onze social media kanalen:

Meer weten of langskomen?

Wil je bij ons langskomen om te passen? Of heb je een vraag aan Lovely Lady? Neem dan contact met ons op via ons contactformulier.